Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CA11] Yamaha engine data
04-17-19, 08:52 AM
Post: #4
RE: [CA11] Yamaha engine data
Willy81,

Thanks for sending the requested data. All equipment within the system appears to be almost up to date with the latest software (LightHouse 3 v3.9.46 was released earlier this week and it would be recommended that the system's MFDs be updated with this software when it is convenient to do so). While I don't suspect that it may be responsible for the reported issue, you may want to consider interfacing the Axiom 7 MFD to the system's Ethernet network to permit a single MFD to be acting as the system's Data Master MFD.

The only other thing which I can recommend to address the reported problem is to factory reset to the ECI-100 and then once again perform the Identify Engines procedure. Should the equipment have been installed by a Certified Raymarine Installer in your area, then I would recommend contacting this installer to reset the ECI-100 and then perform the Identify Engines procedure once again. If the equipment was not installed by a Certified Raymarine Installer, then it would be recommended that the ECI-100 be sent to Raymarine’s Product Repair Center to be reset.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[CA11] Yamaha engine data - Willy81 - 04-06-19, 10:33 AM
RE: [CA11] Yamaha engine data - Willy81 - 04-15-19, 05:39 PM
RE: [CA11] Yamaha engine data - Chuck - Raymarine - Moderator - 04-17-19 08:52 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us