Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LW11] Quantum Radome E70210 problem echo ?
11-29-19, 08:02 AM (This post was last modified: 12-02-19 03:14 AM by Louise - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[LW11] Quantum Radome E70210 problem echo ?
Hello, I bought a sailboat with a quantum radar of 2016 and unfortunately the guarantee stopped in June 2019, bad luck : - (
My radar connects correctly to wifi and / or ethernet cable on my ES128, everything works fine except that I do not see any echos ... (example in attachment) I use lightroom 3 to update. Is someone can help me find the problem it would be great, because Raymarine offers the package of 950 euros to repair it when you are out of warranty, but the brand new radar costs 1200 euros excl. VAT.
But if it breaks down every time just after 3 years warranty, I'm not sure to buy one again.... a big thank you for your help

video with the problem
https://share.icloud.com/photos/0Sq0eZlr...PaFJyPmESg
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-05-19, 10:32 AM
Post: #2
RE: [LW11] Quantum Radome E70210 problem echo ?
Dear damienjoachim,

Your radar units looks like it is faulty and will require testing along with investigation, can you email me at support.uk@raymarine.com so I can assist you with getting support closest to your location.

Many Thanks
Louise
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us