Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quad view not working
07-06-16, 08:41 AM
Post: #1
Quad view not working
Hello,

I have a large plotter network that includes 6 non-Raymarine ONVIF IP cameras. The plotters are able to display the cameras without a problem displaying them one by one. The quad view doesn't seem to work at all. As soon as I select quad view I get a blank screen and am never able to see any of the camera images.

Thanks
Ben
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-06-16, 12:13 PM
Post: #2
RE: Quad view not working
Welcome to the Raymarine Forum Ben,

When using the QuadView layout option within the Camera application, it is necessary to configure each of the layout's pane settings to specify which IP camera will be used to populate selected pane. Have you done so?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-27-16, 10:58 PM (This post was last modified: 07-28-16 08:04 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #3
RE: Quad view not working
Apologies for the delay is responding. I have verified that each of the four windows is set to a different camera. These cameras can all be viewed in single view but not in the quad view. Any tips would be appreciated. If you need any more info in order to recreate I'm happy to help.

Thanks
Ben
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-16, 08:06 AM
Post: #4
RE: Quad view not working
Ben,

Quad View may be restricted to Raymarine IP Cameras. I'll send a query to Raymarine's engineering team requesting verification of whether Quad View is supported with third party IP cameras. This thread will be updated accordingly when a response has been received from the engineering team.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us