Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DG] Ray50 - Second station
06-18-18, 06:06 PM (This post was last modified: 06-19-18 09:15 AM by Derek - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[DG] Ray50 - Second station
Hi,
I have the Ray50 VHF in the Saloon and would like to have a second station in the cockpit. What are the options please?

Is there a way for the RAYMIC to work with the Ray 50 please?

Regards,
Ian
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-19-18, 09:17 AM
Post: #2
RE: [DG] Ray50 - Second station
Hi Searat11

The RAY50 is single station only, the only option if you require dual station is the RAY60 or RAY70.

Thanks
Derek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-18, 12:32 PM
Post: #3
RE: [DG] Ray50 - Second station
(06-19-18 09:17 AM)Derek - Raymarine - Moderator Wrote:  Hi Searat11

The RAY50 is single station only, the only option if you require dual station is the RAY60 or RAY70.

Thanks
Derek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-18, 12:35 PM
Post: #4
RE: [DG] Ray50 - Second station
Hi again,
If I attach an extension speaker to the passive speaker connectionwill that mute the built-in speaker?
ragrds,
Ian
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-13-18, 12:37 PM
Post: #5
RE: [DG] Ray50 - Second station
HI searat11

The external speaker will not mute the internal built-in speaker.
Thanks
Derek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us