Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CA11] Marking NO WAKE ZONES on Axiom 12
05-21-19, 09:36 AM (This post was last modified: 05-21-19 09:55 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
Question [CA11] Marking NO WAKE ZONES on Axiom 12
My friend has third party chartplotter and can mark no wake zones on his plotter. How do I do this on my Axiom 12? I have been looking and searching around, reading the manual.... so on. Can’t seem to figure out. Taking a long trip on the Great Lakes and have a new Axiom 12 and 7. Work awesome but would like to load in NO WAKE ZONES so I don’t get boarded. Thanks for any inputs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-19, 10:11 AM (This post was last modified: 05-21-19 10:12 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #2
RE: [CA11] Marking NO WAKE ZONES on Axiom 12
Welcome to the Raymarine Forum rshhome,

The feature which you have inquired about is a feature of the cartography used with the chartplotter rather than the chartplotter itself. It would accordingly be recommended that Navionics and/or C-Map be lobbied to add support for this feature. We will likewise make this request to Navionics and C-Map as well as consider implementation of this feature within LightHouse NC2 charts.

Please click here more information concerning product and feature suggestions.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-22-19, 11:24 AM (This post was last modified: 05-22-19 01:25 PM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #3
RE: [CA11] Marking NO WAKE ZONES on Axiom 12
Thanks Chuck.... I’ll contact Navionics
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-22-19, 01:25 PM
Post: #4
RE: [CA11] Marking NO WAKE ZONES on Axiom 12
You're welcome.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us