Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TG11] No Pilot
06-07-19, 04:51 PM (This post was last modified: 06-11-19 10:22 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[TG11] No Pilot
Standard 2016 Riviera 445 configuratuion from factory
e125 MFD's, PR70R autopilot controller,Volvo EV2 network
Issue; the MFDs and controller say No Pilot.
The autopilot will follow a course vector but not a route as the error no pilot isc returned
Setup?
What should we check?
The instructions suggest the network connections for 'No Pilot' error but as it steers to a compass vector and changing manually on the controller all would appear connected?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-19, 01:43 AM
Post: #2
RE: [TG11] No Pilot
Hello Garthh,

Are you sure that the error message is 'No Pilot'? That specific error means no communication between the p70/e125s and the EV2, but if the pilot steers ok in Auto mode then that connection must be working. I would expect a different error message if the problem related only to Track mode (steering to route data.)

Thanks,
Tom

Raymarine since 1999.
Interests: Diagnosis of problems in sonar/fishfinders, NMEA2000, ethernet comms, autopilots, thermal cameras
Location: Sydney, Australia.

Please don't PM me asking for direct support, please ask a public question instead so that others can see the question and answer. Forum posts will always be answered before PM requests.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us