MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Raymarine forum - [CA11] Quantum 2 Doppler Noise

Raymarine forum

Full Version: [CA11] Quantum 2 Doppler Noise
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
My new Quantum 2 Doppler starts up fine with only a light hum of the array spinning. After about 45 minutes of use the array begins to make a loud groaning sound and does not stop until turned off then on again. The radar is backstay mounted on a gimbal the environment was 65 degrees F, 70% relative humidity. Do i need to replace the unit or is this typical?
Welcome to the Raymarine Forum dkneedler,

The reported symptom is indeed not normal and it would be recommended that the Quantum 2 radome be sent to Raymarine’s Product Repair Center to be bench checked / serviced. If the radome was purchased less then 30 days ago, then it would be recommended that it be returned to your authorized Raymarine dealer for replacement.
Thank you!
You're welcome.
Hello Chuck

I have put an order in for the Quantum 2 radome and have been told by my dealer that there is currently a back order.

Can you confirm this for me, and if true would you have any idea of a time frame for for release?

Thanks

Will
Will,

Unfortunately and as this forum is staffed by technical support staff, product availability data is not available. However, please click here to view a FAQ addressing where you may obtain the requested product availability information.
Reference URL's