The following warnings occurred:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 802 - File: showthread.php PHP 7.4.30 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 802 errorHandler->error





Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LW] [LW11] Axiom7 + DST800 + E22078 wind transducer - no laylines and wind indicator
07-09-19, 05:37 PM (This post was last modified: 07-10-19 03:28 AM by Louise - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[LW11] Axiom7 + DST800 + E22078 wind transducer - no laylines and wind indicator
Hello,

I have problem on Axiom7 with LH3.9 connected with DST800 and wind transducer (E22078). All installation is new, installed this year.

I don't see laylines and i don't see wind indicator on map.

I have tried to do factory reset on Axiom, nothing changed. Still no laylines, I have checked double times - everyting is set On in laylines and wind direction settings, but map is empty - no wind direction icon on map and no laylines. (ofcourse i see wind direction in dashboard so transducer is working correctly)

Ofcourse I tried to do one more time firmware update, no change. Still not working.

I see wind direction and speed, i have GPS position, i have information's about speed thru water (this is another problem that this speed is not even close to SOG) and laylines are not shown.

What should i check ?

Dear Raymarine, what is going on ? :(
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[LW11] Axiom7 + DST800 + E22078 wind transducer - no laylines and wind indicator - Kr7 - 07-09-19 05:37 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)