Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DG11] 400G AST, ST6001+ auto pilot system malfunctioning
05-03-18, 03:16 AM (This post was last modified: 08-28-19 10:22 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #11
RE: [DG11] 400G AST, ST6001+ auto pilot system malfunctioning
Thx for s/w info. Checked my devices - all latest s/w rev.

How do I set P70s manual variation to local value?

Thx

Neil
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-03-18, 04:09 AM (This post was last modified: 08-28-19 10:22 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #12
RE: [DG11] 400G AST, ST6001+ auto pilot system malfunctioning
I found the manual variation step. Track mode appears to be working. Thx.

Neil
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-27-19, 04:17 PM (This post was last modified: 08-28-19 10:22 AM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #13
RE: [DG11] 400G AST, ST6001+ auto pilot system malfunctioning
After many months of being able to activate track mode, i am now faced again with the “no navigation data” alert message.

My equipment is unchanged from that outlined at the start of this thread. I must have inadvertently disabled this function.

I cannot recall how to “check that manual variation is selected in the p70s to the local value”.

Could you please elaborate on the steps needed to achieve this.

Thank you.

Neil
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-04-19, 08:02 AM
Post: #14
RE: [DG11] 400G AST, ST6001+ auto pilot system malfunctioning
Hi Neil
The variation should be entered into the p70 control head, access the MENU, then select SET-UP, then select USER PREFERENCES and adjust variation to the current local value.

Kind regards
Derek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)