Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CA11] Lost depth reading
08-27-18, 03:35 PM (This post was last modified: 08-30-18 12:49 PM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[CA11] Lost depth reading
I have a 2 year old raymarine system with 2 a127, 2 I 70, radar, aotopilot, etc.

Yesterday I lost my depth reading from the DT200. I can’t see it on the network and it just reads - - - on the display.

It has worked fine for 2 years. Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-30-18, 01:10 PM (This post was last modified: 08-30-18 01:11 PM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #2
RE: [CA11] Lost depth reading
Welcome to the Raymarine Forum Fab2500,

Please note that the DT200 is not a Raymarine product. It is an NMEA 2000 Smart transducer manufactured by Airmar, Inc.. Should the problem occur when the vessel is in the water and should the Data Master MFD's Select Device list the other SeaTalkng / NMEA 2000 devices within the system (ex. i70 MFIDs, etc.) but not list the DT200, then it would appear that the DT200 has suffered a fault. We could only recommend that you try disconnecting the DT200 from the backbone, inspecting the pins of its plug, and then plug it back into the backbone if no fault had been found with its plug's pins. Should the problem persist, then it would be recommended that Airmar, Inc. ((603) 673-9570)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us