Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installed new ACU-100 unit
08-21-17, 10:12 AM
Post: #2
RE: Installed new ACU-100 unit
Welcome to the Raymarine Forum ImKansa,

Should the EV-1 CCU be operational, then incompatible versions of software within the ACU and EV-1 Sensor Core may cause the reported issue. In such cases, it is recommended that the SeaTalkng backbone be we reduced to the MFD and one of the three Evolution autopilot components (EV-1/2, ACU-100/150/200/400, p70/p70S/p70R/p70RS). The software within the connected Evolution autopilot component would then be updated with the latest available Raymarine product software updates. After update the Evolution autopilot component's software, it should be disconnected from the SeaTalkng backbone to permit the next Evolution autopilot component to be connected and to have its software updated. This process should be continued until the software within all three Evolution autopilot components has been updated.

Should your system not feature a MFD having a SeaTalkng communications interface, then please click here to view a FAQ addressing alternative means of updating the software within the Evolution autopilot components.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Installed new ACU-100 unit - ImKansa - 08-19-17, 05:18 PM
RE: Installed new ACU-100 unit - Chuck - Raymarine - Moderator - 08-21-17 10:12 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)