The following warnings occurred:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 802 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 802 errorHandler->error





Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LW] [LW11] ST 6000 pilot
08-27-19, 02:43 PM (This post was last modified: 08-29-19 04:29 AM by Louise - Raymarine - Moderator.)
Post: #1
[LW11] ST 6000 pilot
Hi
I have an type 2 pilots with a 300 course computer and a ST6000 controller.
After switching on the pilot , the controller start as normal in standby but within a minute is says no Link and the clutch engage locking the steering .

I check the data cables to the computer and there don't seen to be any fault,
Removing the data cable from the controller and switching on the pilot still engage the clutch .
I disconnect all other instruments data cables and still the clutch engages and controller says no link .

By removing the clutch wires from the course computer the steering becomes free again .

I tested the clutch by putting 12v to it and it engage, removing the 12v and it disengage.

I tested the motor by connecting it to 12v and it works find , reverse the wires and it works the other .

Is there any other test I can do before replacing the course computer?

Any other suggestion?

Would a S3G course computer be compatible with my system?

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[LW11] ST 6000 pilot - Bluewatersailor - 08-27-19 02:43 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)