Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
not showing targets
05-03-17, 11:07 AM
Post: #1
not showing targets
I have a RD 418D attached to a C90w. Purchased in 2012. No targets or land mass showing on radar. I attached photos of the diagnostic pages?


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-03-17, 11:15 AM
Post: #2
RE: not showing targets
Welcome to the Raymarine Forum cdevil,

Please note that no photos were attached to your thread. Please respond with a photo of the MFD's Radar application screen after the radar has been commanded to transmit, it has been configured to harbor mode, gain set to Auto, and its range is adjusted to a range which is slightly greater than a large object or shoreline.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-03-17, 11:42 AM (This post was last modified: 05-03-17 03:28 PM by Chuck - Raymarine - Moderator.)
Post: #3
RE: not showing targets
photos attached


Attached File(s) Thumbnail(s)
               
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-03-17, 03:37 PM
Post: #4
RE: not showing targets
cdevil,

The signal strength (SS) reported a 30 within the screen shots provided is very low. This value should typically be within the 130 - 150 range. This symptom is indicative of a failure within the radome's circuitry necessitating that the radome be replaced or be sent to Raymarine’s Product Repair Center to be bench checked / serviced.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)